Menú de Dissabtes, Diumenges i Festius

Aquest es el menú que esta disponible al restaurant tots els dissabtes, diumenges i festius del any:

Entrants:

  • Amanida de cranc
  • Rotllet de primavera
  • Capritxo de Carn
  • Wan Tun Fregit

Primer plat:

  • Arròs Yang-Chong
  • Costelles Rostides
  • Vedella amb Bambú i Bolets Xinesos
  • Tallarins a la Planxa
  • Sopa de Pollastre i Xapinyons.

Segon plat:

  • Porc Agredolç
  • Pollastre amb Armeles
  • Tallarins amb Gambes
  • Peix Fregit Arrebossat
  • Pollastre Chong-Yu

Begudes:

  • Aigüa
  • Refrescos
  • Cervessa

Preu del menú: 9€

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *